Voor North Xinjiang Air Supply, "Safety Lock"

Op 9 december heeft de auteur geleerd uit China Petroleum Xinjiang OilField dat Xinjiang Oilfield Oil en Gasopslag en Transport Company’s 706-station diameter van 813 mm (hierna aangeduid als D813-lijn) met succes ge?mplementeerd in de luchttoevoerleiding. Testen, verfrissend de detectie van de detectie van de binnenkant van het olieveld van Xinjiang, verdere bevordering van de effectieve implementatie van het juridische pijpleiding wettelijke inspectiesysteem, verbeterend het veiligheidsniveau van pijpleidingen, en zet de veiligheidsbottom van het lichaam om de maximale hoeveelheid leveringcapaciteit van de pijplijn te waarborgen. Vanwege deze winter wordt Mingchun voornamelijk door de oproep van de muuropslag Gas D813-lijngasvoorraad 706 Gasopslagstation in het North China Management Network versterkt, de D813-lijn en het onderhoud van andere belangrijke apparatuur en voegt meerdere "verzekering" toe aan de Winter pijpleiding om een ??olie- en gasopslag te worden. Sleutelwerk.

Op dit moment, voor hoge druk, grote diameter D813 luchttoevoerleiding implementatie van de magnetische detectie van "blanco", olie- en gasopslag- en transportbedrijfselectie Uitstekende technici om een ??speciaal onderzoeksteam te vormen om technisch onderzoek te doen en het probleem gezamenlijk uit te voeren .

Om de soepele implementatie van de detectie van de magnetische lekkage te waarborgen, keurt het vervoersbedrijf van de olie- en gasopslag de temperamentmonitoring van de gecodeerde opslag van call-wall-gas aan en co?rdineert de gasopslag om de temperamentbehandeling te versterken en de D813 te versterken. lijn gas en productie.

Verhoog de intensiteit van de relevante partijplanning, tijdige en luchtbron, stroomopwaartse link, real-time meldingsproductie-informatie, speel een piekeffect, greep de voordelige tijd, redelijke organisatie, tijdelijke toename van aardgas, tijdens lekdetectie de D813-lucht Leverpijp is hoog van 200.000 kubieke meter per uur, met het beste gasvolume om aan de detectievereisten van lekkage te voldoen.

Op de dag van het testen ontving het olie- en gasopslagbedrijf 706 station met succes de detector die wordt verzonden door de opslag van de oproepwandgas, en de succesvolle implementatie van de hoge druk, de hoge druk, de hoge druk, de hoge druk en de hoge druk Druk, de gegevens zijn voltooid en de hoge druk is met succes ge?mplementeerd. Verrijken Xinjiang Oilfield in Pipeline Test Evaluatie, Pipeline Integrity Management, Fijne bedieningsregeling en normalisatie van Pipeline Verborgen gevaren, waarbij het doel is van "preventie, actief preventie en controle" , het verschaffen van een solide voor de winterverzekeringsbeveiliging. (Zhang Kewen) (Editor: Yang Rui, Han Ting) Delen Laat meer mensen zien.