Warsong van een armoedebestrijding Warrior: "Op de armoedebestrijding weg – praktijk en denken aan armoedebestrijdingskaders"

Altijd op de weg, een oorlogslied van een armoedebestrijdingswarrior "op de armoedebestrijdingsweg – een praktijk en denken aan armoedebestrijdingskaders" Publiceer armoede is een obstakel dat over de menselijke samenleving moet springen, en de eliminatie van armoede is een gemeenschappelijke missie van alle mensheid. Algemene secretaresse Xi Jinping benadrukte dat de eliminatie van armoede, het levensonderhoud van mensen verbetert, en geleidelijk het realiseren van gemeenschappelijke welvaart, en een belangrijke missie van onze partij is.

Dit is niet alleen de plechtige toewijding van de Chinese Communistische Partij aan alle Chinese mensen, maar ook China’s wijsheid en Chinese programma’s die China bijdraagt ??aan de wereldwijde armoedebestrijding, volledig benadrukt de politieke voordelen van de Chinese communistische partij en de socialist van het land systeem. Als communistische partijlid, Wang Peng, de Xinhua County, Xinhe County, herinnert zich in Hebei de eerste missie en grijpt de armoedebestrijding van twee jaar en drie maanden. "Op de armoedebestrijding – een oefening en denken aan de Armoede Alleviation Cadre "(hierna aangeduid als" in armoede verlagende weg ") Dit jaar is het 70-jarig jubileum van de oprichting van New China, het belangrijkste jaar van het bouwen van een goed-off-samenleving, en het doen van een goed werk van armoede en campagne, die een sterkere basis kan maken voor de voltooiing van de voltooiing van de voltooiing van een bron -offleveling. Als een sociaal wetenschappelijk publicatiebureau dat altijd maatschappelijk verantwoord ondernemen in de eerste, in de zesde armoedebestrijdingsvermindering van het land, is het ook de 27e internationale eliminatie van armoedebestrijdingsdagen, gericht op "op armoedebestrijding – een praktijk en denken aan armoedebestrijding Cadres ", om armoede af te komen, vechten voor de worstelders die vele jaren in de armoedebestrijding hebben gevochten.

堂 故 故 初 – 做 扶 贫 路 路 路 路 翻 翻 翻 上 眼 …. 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼 眼

Wang Peng nam zich aan de armoedebestrijding. Mission, voor de revolutionaire gooien, besprenkelen de verheven geest van bloed.

Wang Peng gebruikte dit artikel als het begin van de "in de armoedebestrijding weg", het zal praten over het verhaal van Zhenchintang. De geest van leren Zhenchintang hangt nauw samen met de revolutionaire Zhen Hou, die de oneindige liefde voor de revolutionaire martelaren uitdrukt en arme mensen. Reflecting een nieuw tijdperk van de communisten in het achterhoofd de geschiedenis, de erven van de martelaren van de grote moederland, en blijft de geest van de strijd. Op hetzelfde moment, Wang Peng dacht wat ik dacht in de tentoonstellingsruimte van Dong Zhenntang, toonde de bepaling van het nieuwe tijdperk van armoedebestrijding kaders.

Laat het principe van de partij leden niet vergeten, vergeet dan niet om armoedebestrijding missie, stevig het krediet, actief reageren op aanvallen op de oproep van de partij van de partij als de kern van Xi Jinping, en doe de strijders op de armoedebestrijding! Het veld wandelingen – de beoefenaars die doen armoedebestrijding moet de overwinning van de grote strijd van de armoede hebben bereikt, en de trots en stevig overtuigingen zijn van essentieel belang, maar alleen geloof en enthousiasme, en er is geen wetenschappelijke methode en persoonlijke praktijk It. is bestemd voor mislukking. "In de Armoedebestrijding Road", bevat dit boek de ervaring van meer dan 800 dagen van de armoedebestrijding in Wang Pengzi, en na te denken over armoedebestrijding.

Praten: "Thoughts is de leider van de actie.

"Secretaris-generaal Xi Jinping belangrijke bespreking van armoedebestrijding werk is niet alleen een belangrijk onderdeel van de socialistische denken van de Chinese kenmerken Xi Jinping, maar biedt ook een gids voor de nieuwe tijd, en biedt actie richtlijnen," in armoedebestrijding weg", de zaak en armoedebestrijding na te denken over het werk, het is de specifieke uitvoering van Wang Peng’s uitgebreide studie, diep inzicht, en het bevorderen van de socialistische denken van China ‘s karakteristieke socialistisch denken en 19e van de partij National Geest.

Bijvoorbeeld. Armoedebestrijding en Fuzhi Gemeenschap specifiek gekoppeld.

Het is het vermelden waard dat Wang Peng begrip en praktijk van armoedebestrijding werk is niet enkel, maar de verbinding is werkelijke en gecombineerd. De echte gevallen opgetekend in het boek staan bekend om de meerderheid van de kameraden van de grote strijd in de eerste regel van armoedebestrijding. Het is een abstracte analyse van het probleem van het afbuigen van de campagne.

Wie heeft een veel lege dance – doen de grote strijd op de armoedebestrijding weg onvermijdelijk een geweldig nummer, het is niet allemaal bitter, en er is veel romantische gevoelens van het nieuwe tijdperk. De grootheid van de nationale natie is om de legende van de droom te verwezenlijken, en de heerlijkheid van de armoedebestrijding krijger is aan de armen en verharding te winnen, de heerlijkheid van journalisten is om de veranderingen in de tijd vast te leggen. Als een Xinhua News Agency, een armoedebestrijding krijger, Wang Peng heeft niet alleen een romp, maar ook gevoelens.

"In de Armoedebestrijding Road" omvatte ook gedichten van Wang Peng tijdens de armoedebestrijding werk, met de weg van de revolutionaire romantiek, de "Battlefield Gele Bloem" te beschrijven in deze grote strijd. Het boek is opgenomen in het boek: "Hij Xin Ye, Welkom War" en andere gedichten, vol enthousiasme, normaal verhaal, en zeer literair, van gedichten Wang Peng’s, lijken we de hartslag van de Yanzhao Di. te hebben gezien op de hart van de rivier Sangyang, er is een stem van de nieuwe rivier! Op dit hoopte gebied, onze moedige en romantische armoede slechte krijger is dapper, terwijl die deelnemen aan de grote strijd, hij niet vergeten om de lofliederen zingen voor de grote oorzaak! Altijd op de weg – het doen van de dromers op de armoedebestrijding, betekenen niet volledig invullen van de armoedebestrijding missie, niet in armoedebestrijding, wil niet zeggen dat er geen armoedebestrijding.

Armoedebestrijding Het werk is niet alleen een kwestie van armoedebestrijding personeel. Het is de manier om het mooie leven behoeften van elke Chinees kind te voldoen.

"In de armoedebestrijding weg", heeft de Xinhua News Agency is opgenomen in de juiste Xinhe County om hulp, het spelen van een voordeel, praktisch, het verzamelen van de middelen van de sociale en buitenlandse middelen, het helpen van Xinhe County, besluitvaardig en beslissend een welgestelde verslag doen van. In deze rapporten, hebben we de inspanningen van een klein armoedebestrijding team gezien, maar ook een bezoek aan de aandacht en steun van de hele samenleving en de armoede in het land verlichten. Deze documenten hebben een eenvoudige boeren, en het werk team van township ondersteuning, heeft een sociale organisatie die is gepassioneerd, en heeft een nationaal merk onderneming die verantwoordelijk is.

In het artikel, hebben ze een eenvoudige tekst, en ze kunnen worden in de ogen van de buitenwereld. Zij zijn de dromers die op de weg naar de weg, te verzamelen, strooi aan de Chinese land, verdeeld in een bundel van brand, warmen duizend huishoudens om bounce met de dromers op deze Kangzhuang Avenue, ontsteken van de droom voor de medewerkers in het kader van dit geluk! Van "over de praktijken en het denken van de Arme Armoedebestrijding cadres", we zijn niet lelijk om te zien, niet het initiatief niet te vergeten, in gedachten te houden van de missie is de verantwoordelijkheid van de Communistische Partij leden, wetenschappelijke armoedebestrijding, precieze armoedebestrijding is de magische wapen van armoedebestrijding, schreeuwen, Concentrate bijeenkomst is de missie van nieuwsmedia.

Ik denk dat Wang Peng denken over de armoede campagne is bevorderlijk voor de promotie van de armoedebestrijding patroon van de hele samenleving om aandacht te besteden aan de armoedebestrijding.

(Social Science Document Press / Bijdrage).