Xinfeng "Three Unified" toezicht om ervoor te zorgen dat studenten goed eten en eten

  "Heb je een paar gerechten in de middag? Hoe zit het met de smaak? Wat zijn de studenten die de studenten hebben?

  Het is duidelijk dat om de County Students goed te laten eten en er zeker van zijn dat het Comitécommissaris van de County Discipline-commissie de "Drie Unity" -maatregelen ter bevordering van de autoriteiten van de School Canteen – County Traject Company bevorderen om het management van de schoolcafetaria te versterken.

Unified Dining Standard. Met het oog op het geval van het diverse dieet van de schoolcafetaria, is het nodig om de balans te garanderen tussen de verenigde dinerstandaarden, vegetarische en soep in het uitgangspunt van het garanderen van voedselveiligheid, in principe in principe. Om ervoor te zorgen dat de smaak niet onderhevig aan is, zal de bemanning worden georganiseerd om deel te nemen aan de training. Tegelijkertijd is het personeel van de kantine management vereist, het personeel werkt met studenten, en ze mogen niet fornuis. Unified Fund Management. Voor de voedselkosten van de studenten is er een mondvol mond, en elk schoolcafetaria implementeert het boekhoudsysteem. De studentenkantine implementeert de werking van de operatie of minimale werking, het is ten strengste verboden om te menen, misbruikende fondsen en strikt corruptie verbieden corruptie . Uniform institutioneel mechanisme. Personeelswerving (oplossing) instellen en verbeteren, inhuren, ingredi?nten, keuken, koken, water-elektrisch veiligheidsonderhoud, supervisie en inspectie, enz. Systeemmechanisme, en strikt afdwingen.

Sinds de implementatie van de "drie eenheid" dit jaar, zijn de relevante afdelingen van het Comitécommissie van de County Discovers van Comité nauw omringd door de veiligheid van de schoolcafetaria, en het versterken van het toezicht, overtredingen en corruptie-verschijnselen, en focus op het bevorderen van hoogwaardig beheer van De bevoegde eenheid, en het management van de schoolkantine en de bevoegde afdeling meerdere speciale seminars zijn uitgevoerd, en de kwesties die werden ontdekt in het dagelijkse toezicht prompt snel een brief, en de bevoegde autoriteiten drongen er bij de bevoegde afdeling aan voor afvallers.

Op dit moment weerspiegelen de schoolstudenten van de County de "Drie Unity" -maatregelen.

(Wang Xihua Liu Bin) (Editor: Qiu Wei, Rona) Delen Laat meer mensen zien.