[Honderden momenten van honderden jaren] 1947, "Verdedig Chiang Kai-Shek, bevrijd alle China"

  Sinds maart 1947 heeft het Kuomintang-leger zijn focus veranderd op het bevrijdingsgebied Noord-SHAANXI en Shandong in het geval van uitgebreid offensief. Het leger van het volk blijft actieve defensie-operationele principes implementeren.

Tijdens de focus van het verpletterende Kuomintang-leger, de militaire en burgers van andere bevrijde gebieden, de intensieve troepen, en het nationale partijleger overbrengen om strategische tegenaanvallen te implementeren. In juli 1947 is de totale sterkte van het Kuomintang-leger gedaald van 4,3 miljoen mensen tot 3,73 miljoen, waarvan het reguliere leger met 1,2 miljoen mensen daalde.

De totale kracht van het bevrijdingsleger van het volk steeg met 1,27 miljoen mensen in 1950.000, waarvan bijna 1 miljoen in het reguliere leger, wapenuitrusting ook sterk verbeterd is.

Het Centraal-Comité van de Partij is gebroken, besloot om de strategische aanval van de vijand volledig te smashen, onmiddellijk over te zetten naar de nationale tegenaanval, druk op de buitenlijn, leid de oorlog naar het gebied Kuomintang. Op 30 juni 1947 brak Liu Deng Darie door de defensielijn van de Huang-rivier de defensie van het Kuomintang-leger en versterkende zich in de grote bergen en onthulde ons militaire strategie-offensief.

Xinhua News Agency, 30 juni 1947, Liu Bocheng, Deng XiaOPing leidde de Jin Yulu Yuen War Force voornamelijk 120.000 mensen om door de gele rivier te breken en onthulde de inleiding tot strategische aanval. Liu Deng, duizend mijl, ging eind augustus in het bergachtige gebied van Dabie, en verpletterde de prioriteit van het Kuomintang-leger, en in november werd de vijand gedood en het democratische regeling van 33 provincies werd vastgesteld.

  Met de overdracht van het bevrijdingsleger van het People’s Liberation, heeft de Chinese Communistische Partij in september 1947 een "National CounterAntack, het verslaan van Chiang Kai-Shek".

In oktober gaf het hoofdkantoor van het Liberation-leger van de People een verklaring uit en stelde de slogan van "verslaan van Chiang Kai-Shek en bevrijd All China".

  Om het specifieke actiesprogramma van "Chiang Kai-Shek, Jiefang China" te formuleren, van 25 tot en met 28, 1947, hield het Centraal Comité een uitgebreide bijeenkomst in Yangjiagou in Miiqi County, Niki County, Niki County, China. Onze Missie "rapport. Het rapport verduidelijkt het meest elementaire politieke programma van de partij, namelijk: "United Construction Multi-Division, verschillende mensen, verschillende democratische, etnische minderheden, overzee Chinese en andere patriotten, vormen nationaal uniform front, verslaan de Chiang Kai-Shek-dictatuur opgezet een democratisch gewricht Regering. "Verslag wees erop:" Het land van de feodale klasse is eigendom van de boeren, de monopolie hoofdstad van Chiang Kai-Shek, Song Ziwen, Kong Xiangxi, Chen Lif, wordt opnieuw verdeeld door nieuwe democratische landen, waardoor de nationale industrie en Koophandel. Dit is nieuwe democratie het drie economische programma van de revolutie. "Het rapport vat ook de ervaring samen met het leger van het volk, brengt de top tien militaire principes naar voren, en de kern is" geconcentreerd voordeel voor kracht, alle annihilatie-vijanden. "

De samenwerking tussen het bevrijdingsleger van de bevrijding in het slagveld, vormt de algemene situatie van het strategische offensief van de bevrijding van de bevrijding van de oorlog.

In december 1947 werden de Chen Zu Dafa en Chen Xie Army gecombineerd met de anti-"duidelijke" strijd van Liu Deng, en lanceerde gezamenlijk de breekslag van Bohai en Pinghan. In de werking van het Xinhua-nieuwsagentschap duurde het Liberation-leger van de mensen meer dan 750.000 mensen.

Tegen het einde van 1947 is de oorlog voornamelijk niet uitgevoerd in het bevrijdingsgebied, maar in de regel Kuomintang. Het Kuomintang-leger werd gedwongen om te transformeren door strategische aanvallen in een alomvattende verdediging. Het Liberation-leger van het volk komt strategische aanvallen binnen en heeft een grote historische betekenis. Mao Zedong wees erop: "Dit is een keerpunt van de geschiedenis. Dit is het intrekpunt van Chiang Kai-Shek’s twintigjarige tegenrevolutionaire regel van het ontwikkelen tot eliminatie.

Dit is een keerpunt dat de imperialist in China zich heeft ontwikkeld tot de vernietiging. Dit is een grote oorzaak.

"Deze kwestie komt voor eens, het zal onvermijdelijk naar de nationale overwinning gaan." "Totaalplan: Zhou Hongjun Supervisiesysteem: Zhu Yonglei An Zaixiang Planning: 子 王 文 文: 王莹 设计 设计: 王 莹 设计 设计 参 参 参参:" De geschiedenis van de Chinese Communistische Partij "" Centennial Party History "Bron: Xinhua News Agency Xinhuanet News Center geproduceerd [klik op de volgende foto om meer eerdere beoordeling in te voeren].